Aangezien Netflix niet heel snel nieuwe films krijgt die iedereen leuk vindt en u misschien al veel heeft gezien is het misschien wel tijd om uw abonnement te annuleren. Gelukkig heeft Netflix het erg makkelijk gemaakt om abonnementen op te zeggen.

Let op: wanneer u het abonnement opzegt heeft u geen garantie meer op de prijzen die u nu betaald. Als Netflix ervoor kiest om hun prijzen op te hogen zult u niet meer uw oude prijs voor het abonnement kunnen krijgen. Klik hier voor een overzicht van abonnementstypen om misschien uw abonnement te downgraden.

Netflix abonnement opzeggen

Het opzeggen van een Netflix-abonnement hoeft gelukkig niet per se via een computer. Dit kan ook gratis gedaan worden via een tablet, iPad of mobiele telefoon. Volg de onderstaande stappen om dit voor elkaar te krijgen.

1. Bezoek de website van Netflix

Allereerst zult u de website van Netflix moeten bezoeken. Dit kunt u doen door https://www.netflix.com/nl/ in te voeren in uw URL-balk.

netflix opzeggen
Netflix ©

2. Log in bij uw account

Wanneer u op hun startscherm op de inlog knop rechtsboven drukt, zult u naar het inlogscherm navigeren. Hier zult u moeten inloggen door middel van het invoeren van uw e-mail adres en wachtwoord van uw Netflix-account.

3. Mijn account

Nadat u bent ingelogd gaat u naar ‘Mijn account’ in het menu op verder te gaan met het opzeggen van uw Netflix-account.

4. Lidmaatschap opzeggen

In het scherm van ‘Mijn account’ kunnen we het abonnement nu echt opzeggen. Hiervoor drukt u op ‘Lidmaatschap en facturering’ en vervolgens op ‘Lidmaatschap opzeggen’.

5. Het voltooien van uw opzegging bij Netflix

Nadat u op ‘Lidmaatschap opzeggen’ heeft gedrukt zal deze keuze nog bevestigd moeten worden. Wanneer u op de rode knop drukt zal het abonnement worden opgezegd. Als dit succesvol is gedaan zult u een bevestigingsmail ontvangen van Netflix.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here