123Movies, ook wel GoMovies genoemd, is een website die gebruikt kan worden om gratis films mee te kijken. In 2018 werd deze site de meest illegale site in de hele wereld genoemd door de MPAA. Gelukkig zijn er nog steeds vele clones van de originele website in omloop waarop films en series gestreamt kunnen worden.

Het grote voordeel aan dit netwerk van websites is dat er duizenden films te vinden zijn binnen 25 verschillende categorieën waaronder zelfs films die net een week in de bioscoop draaien.

Waarschuwing! Stream alleen met een VPN..
Uw IP-adres (3.235.60.197) onthult uw locatie. Streamen is verboden, en hierom raden wij aan om een veilige VPN verbinding te gebruiken.

Verberg nu uw IP
* Pak tijdelijk 70% korting via bovenstaande knop

Werkende websites van 123Movies

Het enige nadeel is dat er telkens nieuwe clones opduiken die vervolgens een paar maanden later weer ten onder gaan. Een aantal domains die bijvoorbeeld zijn gebruikt voor hun websites kunt u hieronder vinden.

123movies.la

Deze veilige variant bestaat al sinds 2017. Met meer dan honderdduizenden kijkers per maand is dit momenteel één van de grootste website van 123Movies. Op hun twitter laten ze weten dat de servers soms in onderhoud zijn, dus indien dat het geval is kunt u één van de andere varianten gebruiken.

123movies.men

Mocht de eerste website niet werken, is er nog de .men variant. Deze is vrij nieuw en kan ieder moment ook weer offline gaan, aangezien dit vaker gebeurt met de 123Movie-sites.

123movies_men_79

123movies.com

Één van de oudste websites is de .com-versie. Deze bestaat al jaren en trekt de meeste bezoekers van alle vier de varianten uit deze lijst.

123movies.to

Hierdoor kan het soms lastig zijn om een werkende versie van de site te vinden. Gelukkig hebben wij het uitzoekwerk voor u gedaan en een versie gevonden die we regelmatig zullen updaten.

Bezoek 123Movies

Films kijken via 123Movies

Het kijken van films gaat via deze website erg gemakkelijk. U kunt onderstaande stappen volgen om dit te realiseren.

1. Bezoek de website van 123Movies

Allereerst zult u hun site moeten bezoeken. Dit dan door te klikken op de blauwe knop in bovenstaande paragraaf. Wanneer het gelukt is om op de website te komen kunt u doorgaan met de volgende stap.

123movies home screen
123Movies ©

2. Zoek uw gewenste film op

Wanneer u op de site bent gearriveerd is het tijd om een film of serie op te zoeken. U kunt gebruik maken van het menu bovenin, maar wij zullen als voorbeeld de zoekfunctionaliteit gebruiken.

Laten we de film The Meg gebruiken als voorbeeld. Wanneer u hierop zoekt bij 123Movies in het zoekformulier zult u een overzicht in beeld krijgen met zoekresultaten.

the meg resultaat
123Movies ©

Vervolgens kunt u op de gewenste film klikken, wat in ons geval de rechter is.

3. De gratis film bekijken

Wanneer u op de film uit het zoekresultaat klikt zult u naar de pagina gaan waar hij af te spelen is. Door op de play knop te klikken in het midden van het scherm zal de film beginnen af te spelen.

Hier heeft u nog de mogelijkheid om de ingebouwde ondertiteling in te schakelen, of de film af te laten spelen op het volledige scherm wat erg handig kan zijn.

Alternatieven voor 123Movies

Aangezien het soms lastig kan zijn om een werkende versie te vinden, zijn hier een aantal alternatieven die makkelijk gebruikt kunnen worden.

Popcorn Time

Wat Popcorn Time een goed alternatief maakt, is dat u hiervoor geen website hoeft te bezoeken maar simpelweg de software kan downloaden. Hierdoor bent u ook gelijk af van die nare pop-up advertenties die iedere 123 movies website iedere keer toont.

Putlocker

Als u een alternatief zoekt dat ongeveer gelijk is aan deze website, is Putlocker een goede keuze. De domeinnamen van Putlockers zijn vaak wat makkelijker te vinden en dat maakt deze site nog een groot voordeel.

Netflix

Als u toch films of series wilt kijken maar niet per se de allernieuwste hoeft te zien, is Netflix een geweldig alternatief. Hier betaald u echter wel een paar euro per maand voor, maar u bent daarnaast tegelijkertijd wel een stuk eerlijker bezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here