Als u graag films met de gehele familie kijkt zit u bij een streamingdienst zoals bijvoorbeeld Netflix goed, maar als u zelf een echte horror-fan bent is Horrify, welke onderdeel uitmaakt van Netflix, echt wat voor u.

Tip: u kunt ook geheel gratis films kijken via een aantal alternatieven voor Horrify.

Genres op Horrify

Horrify is speciaal gericht op twee categorieën waar helaas niet iedereen van houdt.

Horror

Horrorfilms zijn enge films die te herkennen zijn aan donkere beelden, luide geluidseffecten en onverwachte schrikmomenten (jumpscares). Deze categorie was ook al wel te raden als u naar de naam van de streamingdienst kijkt.

Gore

Dit is misschien een genre waar u nog niet vaak van hebt gehoord. Gore is een subcategorie binnen de horrorgenre waarvan de films vaak bloederige scenes of andere walgelijke beelden bevatten. Een goed voorbeeld van een filmreeks uit de gore-genre is Saw.

Wat kost Horrify?

Net als andere streamingdiensten kunt u een proefabonnement afsluiten van 14 dagen om gratis te kijken of Horrify echt wat voor u is. Na het proefabonnement zult u de keuze moeten maken of u wilt gaan betalen voor het abonnement.

horrify kosten

Na het proefabonnement heeft u de keuze om één van de bovenstaande abonnementen af te sluiten. Een groot voordeel bij Horrify is dat u met een goede korting gelijk een abonnement voor een half jaar of een jaar kunt afsluiten.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here