In deze drukke wereld is het belangrijk om af en toe eens te ontspannen en een mooie film of serie aan te zetten. Netflix maakt dit mogelijk, en dat voor een minimaal bedrag. Het aantal gebruikers van dit streamingplatform blijft jaarlijks maar stijgen en met miljoenen gebruikers mogen ze zichzelf nu de grootste noemen.

Inloggen bij Netflix

Het inloggen kan soms wat ingewikkeld zijn als u een nieuwe gebruiker bent. Hieronder leggen wij het per apparaat uit.

PC/computer

Om in te loggen via uw computer navigeert u eerst naar de inlogpagina van Netflix. Vervolgens kunt u hier uw inloggegevens invoeren. Als e-mailadres vult u het adres in dat u heeft gebruikt tijdens het aanmaken van uw account. Bent u uw wachtwoord vergeten? Druk dan op de link ‘wachtwoord vergeten’ en de website zal u verder helpen.

App / iPad

Als u via uw mobiele telefoon of tablet (iPad/android) wilt inloggen zult u eerst de app moeten downloaden. U kunt de volgende links gebruiken om Netflix te downloaden voor uw apparaat:

netflix inlog scherm

Wanneer u de app heeft gedownload zult u uitkomen op het bovenstaande scherm. Klik hier simpelweg op ‘SIGN IN’ en voer hier uw accountgegevens in.

Televisie

Om op uw televisie in te loggen bij Netflix is erg gemakkelijk. Allereerst moet u de juiste TV-zender opzoeken waar de software voor uw televisie provider op te vinden is. Vervolgens kunt u simpelweg inloggen door gebruik van uw afstandsbediening.

TIP: Op sommige afstandsbedieningen zit een toetsenbord op de achterkant. Dit kan erg handig zijn tijdens het inloggen.

Wat zijn de kosten van een Netflix abonnement?

Voordat wij de verschillende abonnementen onder de loep nemen, willen wij laten weten dat er bij Netflix een mogelijkheid is om 7 dagen gratis gebruik te maken van hun website. Na deze proefweek kunt u kiezen uit één van de volgende drie abonnementstypen:

Basic

Het basic abonnement kost €8 per maand en is, zoals de naam al zegt, erg ‘basic’. Er kan als er gebruik wordt gemaakt van dit abonnementstype maar één gebruiker tegelijk kijken. Deze keuze ligt dus niet voor de hand als u een abonnement zoekt om met anderen te delen. Verder is het ook niet mogelijk om met de basic variant films in HD en Ultra HD te kijken.

Standaard

Het standaard abonnement kost €11 per maand. De verschillen ten opzichte van het basic abonnement zijn snel te merken. U kunt hiermee namelijk met twee gebruikers tegelijk kijken en ook in HD.

Premium

Het premium abonnement is de meest royale vorm die Netflix aanbiedt. Voor €14 per maand kunt u films en series in Ultra HD bekijken, en ook nog eens met vier personen tegelijk. Dit betekent dat als u dit account met drie andere personen deelt dat het u maar €3,50 per maand kost.

De abonnementen verschillen verder niet in het aanbod aan films en series. Net zoals bij Netflix kunt u hier ook gebruikmaken van de truc voor oneindige proefweken.

Alternatieven voor Netflix

Zoals we hierboven benoemd hebben is het gebruik van Netflix niet kosteloos. Hieronder hebben wij een aantal gratis alternatieven voor u gevonden.

Popcorn Time

Waarschijnlijk heeft u al wel eens van deze software gehoord. Popcorn Time is gratis software die u kunt downloaden en waarmee u vervolgens onbeperkt kan genieten van de nieuwste films en series, ver voordat ze te bekijken zijn op Netflix. Popcorn Time wordt niet voor niets vaak ‘het alternatief voor Netflix’ genoemd.

Putlocker

alternatief voor netflixDe naam Putlocker refereert naar verschillende online websites die een overzicht tonen van films en series die illegaal online beschikbaar zijn. Deze films zijn te bekijken via hun website zonder dat hun zelf de films en series hosten. Hierdoor blijven hun websites vaak lange tijden online zonder dat iemand hier wat tegen kan doen. Het enige nadeel aan Putlockers is dat hun domeinnaam vaak wisselt, waardoor het soms lastig kan zijn om de juiste en legitieme variant te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here