Popcornflix is een website waarop het mogelijk is om gratis films en series te kijken. Dit kan worden gedaan doordat hun er een verdienmodel genaamd ‘ad-supported’ op hebben staan, wat betekent dat een deel van de advertentie-inkomsten richting de makers van de film gaan.

Aangezien hun content zelfs beschikbaar is op apparaten zoals de iPhone en Xbox is het belangrijk dat u alle functionaliteiten van deze website kunt gebruiken. Helaas is het zo dat de meeste films alleen te zien zijn via de Verenigde Staten en Canada, maar daar weten wij wel wat op. Als u buiten de zone zit waar de films in worden aangeboden, zult u deze melding te zien krijgen:

This video is not available in your country. Back to list…”

Popcornflix gebruiken vanuit Nederland

Zoals u misschien wel eerder hebt gelezen op Filmfinity, is het mogelijk om websites voor de gek te houden en uw locatie te ‘faken’ om zo hun gratis films te kunnen kijken.

1. Installeer een veilige VPN

Een VPN is software die gebruikt kan worden om uw locatie te wijzigen. Zo kunt u binnen enkele klikken ineens aan de andere kant van de wereld zitten, wat een geweldige manier is om sites als Popcornflix voor de gek te houden. Als VPN raden wij NordVPN aan, aangezien deze erg goedkoop is en wij u een grote korting kunnen aanbieden.

vpn voor popcornflix

Na het aanschaffen van de VPN kunt u deze downloaden en installeren op het apparaat waar u Popcornflix op wilt gaan gebruiken.

2. Verbind met de Verenigde Staten of Canada

Na het installeren van NordVPN kunt u de software openen en inloggen met uw e-mail adres en wachtwoord.
popcornflix omzeilen met softwareU zult een wereldkaart zien met allemaal verschillende punten daar op. U kunt simpelweg de kaart slepen richting Canada of de Verenigde Staten en hier op klikken. Een beveiligde verbinding zal hierna worden opgezet die gebruikt kan worden voor het bezoeken van Popcornflix.

3. Geniet van onbeperkt films en series kijken

Nadat de verbinding is opgezet kunt u de website van Popcornflix bezoeken. Op de website kunt u zoeken naar een film of serie, maar ook gemakkelijk navigeren via de verschillende beschikbare categorieën.

Tip voor verveling: het is sinds kort ook mogelijk om viral video’s te bekijken bij Popcornflix. Ik kan u vertellen dat deze erg vermakelijk zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here