Voor de filmliefhebbers onder ons is Putlocker niks nieuws. Deze website bestaat al sinds 2011 en kreeg in de vroegere jaren honderdduizenden bezoekers per dag. De laatste jaren is deze website steeds populairder geworden aangezien mensen steeds vaker nieuwe manieren zoeken om gratis films te kijken.

Putlockers bevat nog meer films dan het Amerikaanse aanbod van Netflix, waaronder zelfs films die pas net in de bioscoop te vinden zijn. Het enige nadeel aan deze films is dat ze soms niet in full-HD te vinden zijn via de website. Als u deze kwaliteit zoekt kunt u beter overschakelen op software die gebruik maakt van torrents zoals Popcorn Time.

Hoe kijk ik gratis films via Putlocker?

Aangezien het telkens makkelijk wordt om gratis te streamen, heeft deze website ook telkens aanpassingen gemaakt om zo makkelijk mogelijk te maken. Volg de onderstaande stappen om hiermee uw eerste film te kijken.

1. Installeer een advertentie blocker (optioneel)

Websites als Putlocker verdienen hun geld door middel van vervelende pop-up advertenties, maar daar kunnen we gelukkig wat aan doen. Er bestaat tegenwoordig ad-blocking software die deze tegen houdt. Installeer bijvoorbeeld AdBlock Plus op uw computer, of AdShield op uw Android apparaat.

2. Bezoek de website

putlocker website
Putlockers Website ©

Na het activeren van uw AdBlocker kunt u verder gaan naar de website van Putlocker. Aangezien deze website af en toe van URL veranderd, en deze vaak ook niet via Google te vinden is, is het lastig om zelf de juiste link te vinden. Via de onderstaande knop kunt u de website bezoeken, wij zullen er voor zorgen dat deze de juiste versie bevat.

Bezoek Putlocker

3. Zoek uw favoriete film of serie op

Zoals we eerder hebben vermeld bevat deze website duizenden films en series die u gratis kunt kijken. Als u niet weet wat u wilt kijken kunt u bijvoorbeeld inspiratie halen uit één van onze tientallen recensies.

Er zijn meerdere mogelijkheden om bij uw favoriete film uit te komen, namelijk:

  • Een film zoeken via het zoekveld rechtsboven
  • Naar een genre gaan en vanuit daar een film kiezen
  • Een keuze maken van het aanbod op de homepage

4. Activeer ondertiteling

Een groot voordeel van Putlocker is dat ze een optie hebben ingebouwd om ondertiteling in te schakelen. Deze optie kunt u herkennen via het onderstaande symbool.

putlocker ondertiteling

Wanneer u hier op drukt zal er een box tevoorschijn komen. Hier kunt u ook gelijk de afspeelsnelheid instellen in welke kwaliteit u de film wilt zien.

opties in de filmFilms kijken in de bioscoop-modus

Veel software en websites stappen tegenwoordig over op de mogelijkheid van een ‘dark modus’. Putlocker heeft dit ook geregeld en kan gemakkelijk worden geactiveerd. Wanneer u een film hebt aangeklikt, kunt u drukken op ‘Turn Light Off’ in de opties-balk onder de film.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here