Iedere dag duiken er nieuwe streamingdiensten op, en laatst kwamen wij deze tegen. Door het bestaan van websites als Sony Crackle hoeft u tegenwoordig geen geld meer uit te geven aan het kijken van films via het internet. Een groot voordeel van Crackle, ten opzichte van vele andere film-websites, is dat het volledig gratis beschikbaar en legaal is, maar wel alleen in de Verenigde Staten.

De reden dat deze website wel legaal is en anderen niet is omdat deze gebruik maakt van advertenties voordat u films kunt kijken. Met dit geld kan Crackle de filmmakers steunen.

Sony Crackle gebruiken vanuit Nederland

Wanneer u de website van Crackle bezoekt vanuit Nederland zal onderstaande melding in beeld komen.

sony crackle foutmelding

Het is natuurlijk erg vervelend dat u even lekker een film wilt kijken maar zoiets dit tegen houdt. Gelukkig is ons antwoord hierop simpel: volg de onderstaande stappen om alsnog toegang te krijgen tot Sony Crackle vanuit Nederland.

1. Installeer een VPN

Voor wie hier nieuw mee is, een VPN (Virtual Private Network) is software waamee u tijdelijk uw IP-adres, en daarmee ook tegelijkertijd uw locatie, kunt wijzigen. Hiermee kunt u zich voordoen dat u op iedere plek van de wereld zit die u maar wilt. Door middel van deze software kunnen wij ook Crackle bezoeken.

De VPN die wij iedereen aanraden voor dit soort doeleinden is NordVPN. Momenteel hebben zij een enorme korting die wij vanuit Filmfinity aanbieden. Deze korting kunt u claimen via deze link.

2. Verbinden met Amerika

Na het installeren van de VPN kunt u deze openen. U zult een scherm te zien krijgen met een wereldkaart daarop. Hier kunt u verbinden met ieder land die u wilt, en ieder land heeft zelf ook nog meerdere servers.

verbinden_met_vpn_voor_crackle_57

Om Sony Crackle te kunnen gebruiken moet u verbinden met ‘United States’. Dit kunt u simpelweg doen door het land op te zoeken en op het blauwe bolletje te klikken.

3. Website bezoeken

Nadat u verbonden bent met de VPN, en uzelf voordoet alsof u in Amerika zit ;-), kan u navigeren naar de website van Sony Crackle. U zult nu zien dat er geen pagina meer is met de bovenstaande tekst, maar dat u gewoon films kunt kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here