Avonturenfilms zijn er in alle soorten en maten. Sommige spelen in de bergen af, terwijl in andere films de scene vooral onderwater wordt afgespeeld. In dit artikel hebben wij drie films benoemd die wij aanraden om met de hele familie te bekijken. (Maar let bij nummer drie op voor kinderen onder 12 jaar)

Max

Wanneer de broer van Justin in Afghanistan wordt vermoord, kan hij dit amper geloven. Kyle, de broer van hem, laat hem één ding na en dat is zijn hond. Max is een militaire hond die altijd goed voor zijn medesoldaten heeft gezorgd.

max avonturenfilm

Echter is hij erg getraumatiseerd door het verlies van zijn baasje, waardoor hij niet in dienst kan blijven. Tijdens deze film leren Justin en Max elkaar erg te vertrouwen. Wanneer ze uiteindelijk achter de doodsoorzaak van Kyle komen vinden ze meer gevaar dan ze toch hadden gedacht.

Recensie van Max

The Meg

Een haaienfilm (te kijken via Popcorn Time) die zich vooral onder water afspeeld en wel wat weg heeft van Jaws.

Het verhaal gaat over Jonas Taylor, een expert reddingsduiker, waarvan een reddingsmissie was mislukt toen hij op het uitgestorven roofdier genaamd Megalodon stuitte.

Niemand geloofd de verhalen van Jonas en iedereen denkt zijn zogenaamde watervrees de reden is dat hij mensen op de zeebodem heeft achtergelaten, maar wie heeft er gelijk?

Recensie van The Meg

Up (avonturenfilm voor kinderen)

Allereerst zou ik het niet aanraden om deze film zonder kinderen te kijken, aangezien deze uit onze top 3 avonturenfilms het meest gericht is op het vermaak van uw kinderen.

Up gaat over Carl Fredricksen die zijn huis wilt redden op reis naar de Paradise Falls in een luchtschip dat hij zelf heeft ontworpen. Tijdens deze reis komt hij zijn jeugdheld tegen, en vormt hij banden met verschillende mensen. Hij leert tijdens deze reis hoe waardevol het leven is en hoe hij zijn leven nu leidt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here