Aangezien Netflix steeds meer Turkse gebruikers krijgt worden er veel Turkse series toegevoegd aan de website. Wij hebben honderden reviews gelezen, tientallen series behandeld en verschillende zelf ook gekeken. Hieronder zijn de 5 beste uit de test die te zien zijn op Netflix.

Black Money Love (Kara Para Aşk)

Black Money Love is een magisch en uniek liefdesverhaal van twee zielsverwanten die elkaar vinden in een vreemde omstandigheid. Omer (de vrouw) is een politieagent waarvan haar verloofde is vermoord. Zij is tijdens deze serie op zoek naar de moordenaar. Elif, de man in het verhaal, is een succesvolle designer die werkt bij een juwelier.

The Protector

The Protector is een Turkse serie die erg bekend is in Turkije, maar niet daar buiten. Het verhaal gaat over Hakan, de laatste overlevende van een familie die Istanboel beschermt van de ‘Immortals’. Hij weet niet veel meer over zijn verleden of zijn familie, maar na een aantal gebeurtenissen gaat hij op zoek naar de laatste Immortal om hem te vermoorden.

Om deze series te kunnen zien in het overzicht van Netflix kan het zijn dat u via een VPN moet verbinden met een relevant land.

Winter Sun (Kis Gunesi)

Deze Turkse serie op Netflix bevat een goede detective-verhaallijn met een geweldige psychologische twist. Efe is nog maar zeven jaar oud wanneer hij zijn moeder met een andere man ziet. Nadat hij dit ziet verstopt hij zichzelf in de auto van zijn vader een grote angst dat zijn ouders zullen gaan scheiden.

turkse serie nummer 3 winter sun

Leyla en Mecnun

Deze serie is voor de komedie-liefhebbers onder ons en gaat over het liefdesverhaal tussen, u kunt het al wel raden door de titel, Leyla en Mecnun. Toen ze allebei op dezelfde datum geboren werden, en er niet genoeg bedden waren in het ziekenhuis, werden ze samen in één bed gestopt. Hun ouders zagen dit en hadden daar ter plekke besloten dat ze 25 jaar later zouden gaan trouwen.

Intersection (Kördüğüm)

Intersection vertelt het verhaal van Cobb, een man die wordt gemarteld aangezien hij voor de dood van zijn dochter heeft gezorgd tijdens een auto-ongeval. Het is jaren later en Cobb heeft zijn huwelijk, zijn baan en alle hoop op geluk verloren. Maar dit jaar, wanneer hij zijn jaarlijkse bezoek brengt aan het dorp waar het ongeluk was gebeurd, ontmoet hij een prachtige vrouw genaamd Nash. Er is een vonk tussen hen. Maar Nash heeft een duister verleden, een verleden dat hen beiden achtervolgt. Wat kost een tweede kans?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here