Een aantal weken geleden vertelden wij welke horrorfilms er echt angstaanjagend waren. Vandaag gaan we het hebben over welke horrorseries er verschrikkelijk eng zijn en op Netflix te vinden zijn.

1. Ju-On: Origins

Deze serie, die afgelopen week op Netflix verscheen, is angstaanjagend. Met eerdere versies als The Grudge en The Curse is nu de nieuwe Origins serie van Ju-On te vinden op Netflix.

ju-on origins eng

Het verhaal speelt zich af bij een paranormale onderzoeker die een huis doorzoekt dat vervloekt is. Jaren geleden gebeurde hier iets vreselijks met een moeder en haar dochter, maar wat zal het zijn?

2. The Walking Dead

The Walking Dead, wie kent deze niet? Met zijn tien seizoenen heeft deze serie op Netflix al jarenlang bewezen dat ze weten wat ze doen. (De elfde is zelfs al bevestigd!)

the walking dead serie

De horrorserie gaat over hulpsherrif Rick Grimes die wakker wordt uit zijn coma en ontdekt dat de wereld een puinhoop is geworden. Hij zal een groep overlevenden moeten leiden om te overleven.

3. Scream

Terwijl u waarschijnlijk wel eens heeft gehoord van de horrorfilms genaamd Scream, is hier nu ook een serie van beschikbaar op Netflix. De serie doet het zo goed dat er nu zelfs al meerdere seizoenen beschikbaar zijn.

horrorserie scream op netflix

Het verhaal is erg simpel. Er zit een moordenaar achter een groep studenten aan en zij zullen moeten proberen om het te overleven. Tot aan het einde van de horrorserie blijft het spannend en zal u steeds denken dat u weet wie er achter het masker zit, maar uiteindelijk zal het u telkens weer verbazen wanneer dit niet zo is..

4. Ghoul

Ghoul is een horrorserie gemaakt door de makers van Get Out en andere populaire titels als Insidious. De serie is gebaseerd op het Arabische monster Ghoul (ghūl). Dit is een demon die geassocieerd wordt met kerkhoven en het eten van menselijk vlees.

ghoul

Het verhaal, dat te vinden is op Netflix, speelt zich af in India en gaat over de ondervraging van terrorist Ali Saeed dat een reeks gruwelijke en onwerkelijke gebeurtenissen veroorzaakt.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here