Komediefilms zijn geweldig om met de gehele familie te bekijken, aangezien bijna iedereen deze films een genot vindt om te kijken. Gelukkig voor jou zijn er veel leuke komedies te vinden op Netflix, waarvan wij hieronder de drie beste gaan bespreken.

Ace Ventura: Pet Detective

komediefilms ace ventura

Om een ‘dieren detective’ te zijn, moet je zowel de criminelen als de dieren begrijpen. Ace Ventura gaat nog verder en gedraagt ​​zich als een crimineel dier. Als de mascotte van een voetbalteam (een dolfijn) wordt gestolen net voor de Superbowl, wordt Ace Ventura op de zaak gezet. Wie zou nu een dolfijn willen stelen, en waarom?

Let op: deze film is verwijderd van de Nederlandse versie van Netflix. Om hem alsnog te kunnen zien moet je het Amerikaanse aanbod ontgrendelen.

Back To The Future

netflix back to the future

Een geweldige komediefilm, die gelukkig wel op Netflix Nederland te zien is, is Back To The Future. Marty McFly, een Amerikaanse jongen, wordt teruggestuurd naar de jaren 60 in tijdmachine welke was uitgevonden door een gestoorde wetenschapper. Tijdens zijn hysterische reis terug in de tijd, moet Marty ervoor zorgen dat zijn toekomstige tienerouders elkaar ontmoeten en verliefd worden, zodat hij terug kan naar de toekomst.

Bekijk Back To The Future op Netflix

Bad Boys

bad boys - grappige comedy

Will Smith en Martin Lawrence zijn twee rechercheurs in Miami in de afdeling verdovende middelen. Het gaat mis als er uit het niets een miljoen euro aan heroïne uit hun kantoor verdwijnt. Ze hebben vijf dagen de tijd om het op te sporen voordat de afdeling Binnenlandse zaken hun als verdachten zal nemen.

Geen Netflix account? Lees ook: 9 Beste Websites om Gratis Films op te Kijken

Okja

okja

Okja is meer een satire dan een volwaardige komedie, iets meer aan de serieuzere kant van de komediefilms dus. Wanneer de Mirando Corporation het grote naamloze dier genaamd Okja voor eigen gebruik inneemt, springt de 10-jarige vriend van het dier, Mija, in actie om hem te redden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here