Het mooie aan Netflix is dat er gemakkelijk op genre gesorteerd kan worden. Wij hebben door het huidige aanbod van deze film-provider heen gebladerd en de beste thrillers uitgezocht die we u aanraden.

When Angels Sleep

Deze Spaanse thriller, gedubbed in het Engels, gaat over een zakenman genaamd German die op een lange reis naar huis een meisje aanrijdt in een bos. Zijn vrouw zit al uren te wachten todat hij thuis komt maar door omstandigheden zal het nog wel wat langer gaan duren als de ooggetuige van de aanrijding bij hem in de auto stapt. German is bang dat hij hierdoor levenslang in de gevangenis komt en zijn familie voor altijd kwijt raakt, maar dit laat hij niet zomaar gebeuren.

Gone Girl

1 van de meest bekeken thrillers op Netflix is Gone Girl, en dit is niet voor niets. Deze verbazingwekkende thriller gaat over Nick en Amy die bijna hun huwelijksjaar gaan vieren. In de ochtend van de huwelijksdag, waar Nick twijfels krijgt over zijn relatie, verdwijnt zijn vriendin. Nick, die hier natuurlijk niets mee te maken heeft, wordt hoofdgedachte en dan gebeuren er een aantal spannende dingen inclusief compleet onverwachte plot twists.

Kijk Gone Girl via 123Movies

47 Meters Down

47 meters down

Twee meiden denken stoer te zijn en een diepe duik te nemen aan de kust van Mexico, maar dit loopt natuurlijk niet goed af wanneer je de naam van de film bekijkt. Met heel veel spannende momenten vonden we deze film zeker een plek waardig in onze lijst.

Cam

Deze film die op Netflix te zien is gaat over een meisje die online geld probeert te verdienen via haar webcam. Na een tijdje met haar werk bezig te zijn vind ze een dubbelganger die haar kanaal overneemt en haar forceert om meer seksuele dingen achter haar webcam te doen met de dreiging dat hij/haar anders haar leven zal vernietigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here