Wanneer u in Nederland de Netflix-app of website opent kan het aanbod aan films en series soms tegenvallen. Zoals u waarschijnlijk weet zijn er in andere landen, zoals bijvoorbeeld Amerika, een groter aanbod te vinden bij Netflix. Wij leggen u hieronder uit hoe u het gehele Amerikaanse aanbod kunt kijken en de foutcode NSES-404 kunt voorkomen.

1. Download een VPN

Om er voor te zorgen dat u het Amerikaanse aanbod van Netflix te zien krijgt, zult u zich in Amerika moeten bevinden. Dit kan door daar heen te vliegen, maar dat is nogal een dure grap om een aantal films of series te bekijken. Een andere manier is via het gebruik van een VPN. Hiermee kunt u een locatie instellen en voordoen als een gebruiker uit Amerika (eigenlijk houden we Netflix hiermee een beetje voor de gek).

Als u nog een VPN nodig heeft, raden wij NordVPN aan. (Ze hebben momenteel een gigantische korting via onze link)

2. Open uw VPN en verbind met Amerika

Nadat u één van de bovenstaande VPN’s heeft geïnstalleerd is het tijd om te verbinden met de Amerikaanse server. Dit kan door simpelweg uw VPN te openen, te scrollen naar Amerika en te klikken op de knop om te verbinden.

amerikaanse netflix kijken door nordvpn

Na het verbinden met de VPN is het tijd voor de volgende stap om de Amerikaanse Netflix variant te kunnen bekijken.

3. Ontgrendelde Netflix-aanbod bekijken

Na het verbinden met de VPN kunt u inloggen bij Netflix. De website zal nu denken dat u in Amerika zit en zal veel meer films en series tonen dan dat u normaal te zien krijgt. Wanneer u hetzelfde aanbod te zien krijgt als normaal, kan het zijn dat u niet correct bent verbonden met de Amerikaanse server. U kunt via IP2Location kijken of u goed verbonden bent met Amerika.

Tip: geen zin om hier helemaal een VPN voor te downloaden? Via een Netflix alternatief kunt u dit aanbod ook bekijken, maar dan gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here