Videoland is een veel gebruikte streamingdienst om onbeperkt films & series op te kijken. Voor de prijs van €8,99 per maand kan de gebruiker hier onbeperkt gebruik van maken. Dit bedrag lijkt klein, maar komt toch neer op ruim honderd euro op jaarbasis. In dit artikel leren wij je een truc hoe je voor altijd gratis gebruik gaat kunnen maken van Videoland.

Kleine tip: activeer ook een gratis abonnement bij MovieFlix voor een nog groter aanbod.

Onbeperkt gebruik maken van de proefabonnementen

Binnen de komende minuten zul je een trucje leren waardoor je het proefabonnement, die normaal maar twee weken duurt, voor altijd door kan laten lopen.

Stap 1: maak een tijdelijk e-mail adres aan

Om een account aan te maken bij Videoland raden we je aan om gebruik te maken van een tijdelijk e-mail adres. Dit is een adres waar je eenmalig op inlogt, en binnen enkele seconden een nieuwe kan aanvragen. Een aantal sites waar je deze gemakkelijk op kan gebruiken zijn:

Stap 2: maak een account aan bij Videoland

De tweede stap is een account aanmaken bij de streamingdienst. Let hierbij op dat je gebruik maakt van het tijdelijke e-mail adres dat je hierboven hebt aangemaakt. Daarnaast is het ook handig om het tijdelijke e-mail adres op te slaan op uw computer, aangezien je deze anders nergens meer terug kan vinden.

Stap 3: vraag het proefabonnement aan van twee weken

videoland gratis kijken

Het aanvragen van een proefabonnement is erg simpel. Na het aanmaken van je gratis Videoland account zal u hier gelijk mee worden geconfronteerd. Om het proefabonnement te activeren wordt er gevraagd om eenmalig één cent over te maken via iDeal, PayPal of Credit Card. Wij raden aan om hier PayPal te gebruiken, aangezien het annuleren van machtigingen erg makkelijk gaat met dit systeem.

Stap 4: annuleer het proefabonnement

Vlak na het aanvragen van uw proefabonnement raden wij aan om deze gelijk stop te zetten. Hiermee voorkom je dat het abonnement na twee weken automatisch wordt omgezet naar een betaald abonnement, terwijl je alsnog deze twee weken kan genieten van het onbeperkt kijken naar gratis films & series zoals Ozark.

Stap 5: herhaal bovenstaande stappen

Om onbeperkt gebruik te maken van het proefabonnement kunnen de stappen 1 tot en met 4 gewoon worden herhaald. Let hierbij op dat je ook weer een tijdelijk e-mail adres moet aanmaken, aangezien je niet twee maar het proefabonnement bij Videoland kan aanvragen op hetzelfde account.

Lees ook: 9 websites om gratis films mee te kijken

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here