U bent hier waarschijnlijk gekomen nadat u hebt gezocht op 123movies.to. Dat is niet gek, aangezien deze versie van 123movies sinds kort niet meer bestaat wat wel vaker gebeurt met mirrors van deze gratis streamingsite.

Wanneer streamingsites zoals 123movies.to problemen krijgen qua copyright worden ze vaak snel uit de lucht gehaald en opnieuw opgestart op een nieuwe domeinnaam. Wij hebben gelukkig voor u al het speurwerk gedaan en een aantal alternatieve mirrors gevonden van 123movies.

Alle actuele informatie over 123movies

Alternatieven voor 123movies.to

De onderstaande versies van 123movies hebben wij getest en werken op het moment dat wij dit artikel schrijven. Als één van de websites niet meer werkt kunt u ons dat laten weten middels een reactie op die artikel.

123movies.to

123movies.fun

Een werkende versie die wij hebben gevonden is de .fun variant van 123movies. De reden dat wij deze als eerst vermelden is omdat deze naam al bestaat sinds 2 mei 2017, waardoor hij waarschijnlijk de komende maanden of jaren ook zal overleven.

123movies.domains

Deze variant bestaat ook al meer dan een jaar en uit onze test blijkt dat hij prima geschikt is voor het kijken van gratis films. De website toont wel veel vervelende reclames, dus raden wij u aan om een Adblocker te gebruiken.

is123moviesfree.org

is123moviesfree.org is een redelijk nieuwe variant van 123movies. Hij werkt lekker snel en het is ook mogelijk om gebruik te maken van de oude versie van de website wat het een goed alternatief maakt voor 123movies.to.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here