Wat is Filmfinity, en wie zijn de 4 auteurs?

Het idee van “Filmfinity” kwam in mij op toen ik een leuke film zocht om te kijken, vlak na de start van de coronacrisis. Ik had toen zin om een goede horrorfilm te kijken, alleen had ik de meeste op Netflix al gezien. Op dat moment ging ik online zoeken en kwam ik een website tegen die een artikel had in de trend van ‘beste horrorfilms van 2020’.

Toen ik, Remco Bravenboer, dit artikel lag kwam mijn passie van content writing weer naar boven. Gelijk kreeg ik het idee om dit blog te beginnen en hetzelfde principe toe te passen voor Filmfinity.

over filmfinity

Het grote voordeel is dat wij thuis sinds het begin van de coronacrisis vaak films kijken, en vele series zijn gaan volgen. Hierdoor is het makkelijk om voor verschillende categorieën recensies te schrijven voor op deze website.

Sinds kort zijn wij ook te vinden op Facebook, Twitter, en Instagram.

Deze website zou niets geweest zijn zonder alle auteurs die mee helpen om Filmfinity iedere dag te verbeteren met nieuwe content.

Remco Bravenboer

De eigenaar achter de website, en onderzoekt graag nieuwe dingen over films en series. Een aantal onderwerpen die hij heeft onderzocht zijn:

Naast schrijven voor Filmfinity beheert hij ook het account op Letterboxd.

Martin Bravenboer

Martin is mijn vader en kijkt regelmatig films en volgt ook verschillende series sinds het begin van de crisis. Hij is verantwoordelijk voor de meeste recensies op de website, aangezien hij ook de meeste films en series kijkt. Een aantal van zijn geschreven artikelen zijn:

Nellie Kieboom

Nellie kijkt graag films met haar kinderen. Ze is aangesloten bij Filmfinity omdat ze graag haar ideeën over films wou uitten terwijl ze zelf geen verstand had over hoe ze zelf een soortgelijk blog kon maken. Een aantal van Nellie haar verhalen zijn:

Joris Goedbloed

Joris is een echte binge-watch-freak. Hij kijkt zo een heel seizoen van een serie af op één dag. Aangezien hij erg houdt van schrijven is hij aangesloten bij Filmfinity om zijn verhaal te kunnen vertellen. Een aantal recensies die Joris heeft geschreven zijn voor The Meg en Max.