Zodra je start met het kijken van deze serie moet je er eerst goed inkomen. Feitelijk zijn er vanaf aflevering 1 in seizoen 1, tot aflevering 10 in seizoen 3 zoveel ontwikkelingen met de nodige personages die komen en gaan, dat je continue bezig bent met wie was ook al weer wie.

Het koppel Marty, ook wel Martin genoemd, & Wendy Byrde vormen de basis van de hele serie met hun kinderen Charlotte en Jonah. Van het stadsleven in Chicago naar de meren van Missouri, stap voor stap razen de afleveringen voorbij zonder enige sleur of episodes die tijd moeten rekken.

ozark marty

Er vallen vanaf aflevering 1 een ontelbaar aantal doden waarvan de meeste vermoord
worden in de meest complexe complotten. Daarnaast wordt veel duidelijk hoe de misdaad op een slinkse en manipulerende manier de enorme drugwinsten moet
witwassen. Dit opgeteld met lokale bevolking die ook niet vies is van geweld met 2 typische rollen voor Darlene & Jakob Snell.

Volg daarnaast Ruth’s ontwikkeling van motel-housekeeper, manager van een lapdance-café tot bedrijfsleider van 1 van de casino’s. Hoe vaak Ruth het woord f*ck verder gebruikt om duidelijk te maken wat zij denkt en vindt is niet te tellen. Ze speelt in ieder geval haar rol fantastisch.

Wat verder intrigeert is de non-verbale communicatie van hoofdrolspelers Marty & Wendy. Fantastisch hoe zij beide door niets te zeggen volledig duidelijk over laten komen wat zij bedoelen en/of denken. Verder vinden ze voor ieder probleem wel een oplossing, niets is te gek.

Wij hadden de serie in 1 adem kunnen uitkijken maar hebben bewust elke avond maar 1 of 2 afleveringen gevolgd met als afsluiting een speciale avond om Ozark af te sluiten na 30 afleveringen. Zou er nog een vervolg komen na deze drie seizoenen op Netflix? Wij kijken er nu al naar uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here