Op aanrader van Netflix zijn wij na het kijken van Ozark begonnen aan The Sinner, waar wij door het kijken van zijn trailer in geïnteresseerd waren geraakt.

Seizoen 1

Het eerste seizoen van The Sinner laat een beeld zien van twee dochters in een zwaar gelovig gezin. Het verhaal start met Cora en haar gezin met haar man Mason en haar zoontje die het strand bezoeken. Met een schokkende moord die zo maar uit de lucht komt vallen, start de intrigerende serie die blijft boeien tot de laatste aflevering.

the sinner huilen

De rol van Cora wordt zeer goed vertolkt door Jessica Biel in de verschillende fases van haar leven. De rode draad van The Sinner is feitelijk rechercheur Harry Ambrose, gespeeld door Bill Pullman. Deze eigenwijze en volhardende detective bijt zich vast in de zaak welke aflevering-voor-aflevering verrassend ontwikkeld. Kortom, dit eerste seizoen is absoluut de moeite waard om er eens goed voor te gaan zitten.

Seizoen 2

Na het eerste seizoen zijn wij seizoen 2 ingegaan en dan volgt het leven van Julian, goed gespeeld door Elisha Henig. Het verhaal start spannend met de moord in een motel. Ook hier komt Harry Ambrose weer in beeld die alles in het werkt zet om te begrijpen wat Julian ertoe dreef om deze moord te plegen. Centraal in deze afleveringen staat het leven in een gesloten sekte en de geheimen die dit met zich meedraagt. De dialogen met Vera (de stiefmoeder van Julian) en Harry zijn nogal langdradig en er komen teveel flashbacks naar het verleden voorbij. Dit leidt ertoe dat er richting aflevering 6 & 7 een stuk verveling intreed en het volgen een stuk minder boeiend maakt. We zijn zelfs afgehaakt en hebben de dit seizoen van The Sinner niet meer afgekeken…

Seizoen 3

Momenteel zijn we nog bezig met het kijken van het derde seizoen, hopelijk wordt dit een stuk beter dan de vorige.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here